RACÓ DE L’EMPRESARI

RACÓ DE L’EMPRESARI

Un espai petit, reservat, acollidor… per donar cabuda a àpats d’empresa o petits grups familiars ( màxim 15 places)

Amb reserva prèvia, us confeccionem un menú personalitzat

Llegir més

Celler

Recordo les canyes amb les tomates de penjar i el canyís amb les verdures de l’hort que en Lluís duia del terme d’Artesa. Les sitges i les grans botes que hi vam trobar són prova de l’època en què Puigverd era terra de secà, amb vinyes i oliveres, abans que el subcanal i el canal d’Urgell regués les terres. Baixant les escales encara hi vam trobar ampolles de vidre fosc amb conserva de tomata i de préssec. Les ampolles eren reaprofitades per això el tap de suro està subjectat amb un cordill.

Entrant a mà esquerra podem veure la canella per on sortia el vi que havia fermentat en el trull (actualment la cuina del restaurant).

Aquest espai també s’ha habilitat per oferir àpats a petits grups i també s’hi celebren cates de vins i d’olis.

Quadra

Un cop hem accedit al restaurant, a la dreta, trobem les quadres on la somereta del Lluís i l’euga blanca del Masià hi tenien el seu lloc de repòs, després de treballar tot el dia al terme d’Artesa. També va ser lloc de repòs del Lluís, que sempre va preferir la senzillesa de les coses i que va necessitar ben poca cosa per viure. A l’hivern s’hi volia estar perquè els animals li donaven escalfor i a l’estiu perquè era molt fresc entre les parets de pedra.

Una finestra comunicava la quadra amb l’entrada principal de la casa. Molt anteriorment va ser vaqueria, per això les menjadores tenen una llargada considerable.

Llegir menys

CatalàEnglishEspañol