OFERTA GASTRONÓMICA

Oferta Gastronòmica

ROMANDREM TANCATS del 15 al 20 d’abril. ESTAREM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ el diumenge 21 d’abril.

El dia de la Mona romandrem tancats, però us esperem el dia de Sant Jordi, FESTA MAJOR DEL POBLE DE PUIGVERD, amb un menú molt especial i el cap de setmana per la nostra FESTA MEDIEVAL I LA LLEGENDA DE SANT JORDI

TANQUEM ELS DILLUNS – A LA NIT NOMÉS OBRIM AMB RESERVA PRÈVIA I PER A GRUPS A PARTIR DE 10 PERSONES

La nostra carta, que canvia segons la temporada, està disponible tots els dies

El menú Pati Blau, els caps de setmana

El menú executiu, de dimarts a divendres a migdia

El menú de migdia els dies feiners

També fem menús concertats per a grups, de dimarts a diumenge, migdia o nit, a preu tancat, adaptats a qualsevol pressupost, i moltes altres propostes com bodes, comunions, batejos, comiats de solter, aniversaris, noces d’or o d’argent … sempre tenint en compte que tenim una capacitat màxima d’entre 30-44 comensals en una única sala o de 55 entre les dues sales.

La nostra cuina és bàsicament d’elaboració pròpia, amb matèries primeres de qualitat i productes de proximitat i elaboradors propers.

La Nostra Cuina

Cuina de sempre, la de casa, la de la mare i l’àvia, els  canelons de Festa Major, el fricandó de diumenge o la truita amb trampa dels hiverns del temps de l’escassetat, per exemple, o les galtes de porc amb poma de Puigverd al forn i mel de  les Garrigues, o els flams d’ou amb carquinyolis. Una gran col·lecció de fruits d’aquesta terra omple el rebost i el celler d’aquest restaurant per donar-nos els seus millors sabors i aromes.

Com aquesta terra que ha evolucionat del secà al reg, de l’olivera i la vinya als arbres fruiters, també la cuina s’ha adaptat als nous temps i la carta també inclou novetats i un volgut homenatge a les cuines d’altres contrades: l’arnadí valencià, l’arròs brut a l’estil mallorquí, el ternasco d’Aragó…

CatalàEnglishEspañol