OFERTA GASTRONÓMICA

Oferta Gastronòmica

 9 i 10 d’agost 2019 romandrem tancats – disculpeu les molèsties

La nostra carta, que canvia segons la temporada, està disponible tots els dies

El menú Pati Blau, els caps de setmana

El menú executiu, de dimarts a divendres a migdia

El menú de migdia els dies feiners

També fem menús concertats per a grups, de dimarts a diumenge, migdia o nit, a preu tancat, adaptats a qualsevol pressupost, i moltes altres propostes com bodes, comunions, batejos, comiats de solter, aniversaris, noces d’or o d’argent … sempre tenint en compte que tenim una capacitat màxima d’entre 30-44 comensals en una única sala o de 55 entre les dues sales.

La nostra cuina és bàsicament d’elaboració pròpia, amb matèries primeres de qualitat i productes de proximitat i elaboradors propers.

La Nostra Cuina

Cuina de sempre, la de casa, la de la mare i l’àvia, els  canelons de Festa Major, el fricandó de diumenge o la truita amb trampa dels hiverns del temps de l’escassetat, per exemple, o les galtes de porc amb poma de Puigverd al forn i mel de  les Garrigues, o els flams d’ou amb carquinyolis. Una gran col·lecció de fruits d’aquesta terra omple el rebost i el celler d’aquest restaurant per donar-nos els seus millors sabors i aromes.

Com aquesta terra que ha evolucionat del secà al reg, de l’olivera i la vinya als arbres fruiters, també la cuina s’ha adaptat als nous temps i la carta també inclou novetats i un volgut homenatge a les cuines d’altres contrades: l’arnadí valencià, l’arròs brut a l’estil mallorquí, el ternasco d’Aragó…

CatalàEnglishEspañol