OFERTA GASTRONÓMICA

 

                               HORARI HABITUAL DEL RESTAURANT

 OBRIM D’1 a 4 tarda de dimarts a divendres

i d’1 a 5 tarda dissabtes, diumenges i festius.

Disposem d’allotjament – CAL MANYO

COMUNIONS A PARTIR DE 38 € – propostes sense compromís

Si desitgeu contactar amb nosaltres per una celebració familiar o d’amics, ho podeu fer al 973167910. Per a grups a partir de 8 persones, elaborem menús tancats.

La nostra cuina és bàsicament d’elaboració pròpia, amb matèries primeres de qualitat i productes de proximitat i elaboradors propers.

La Nostra Cuina

Cuina de sempre, la de casa, la de la mare i l’àvia, els  canelons de Festa Major, el fricandó de diumenge o la truita amb trampa dels hiverns del temps de l’escassetat, per exemple, o les galtes de porc amb poma de Puigverd al forn i mel de  les Garrigues, o els flams d’ou amb carquinyolis. Una gran col·lecció de fruits d’aquesta terra omple el rebost i el celler d’aquest restaurant per donar-nos els seus millors sabors i aromes.

Com aquesta terra que ha evolucionat del secà al reg, de l’olivera i la vinya als arbres fruiters, també la cuina s’ha adaptat als nous temps i la carta també inclou novetats i un volgut homenatge a les cuines d’altres contrades: l’arnadí valencià, l’arròs brut a l’estil mallorquí, el ternasco d’Aragó…

CatalàEnglishEspañol